"Lyyli"
suomalainen puoliveritamma
syntynyt 21.08.2018 FIN
Musta tobiano (Ee/aa/nT), 95cm

Kasvattanut Auburn Estate
Omistaa Jonathan Raynott
VH18-031-0399 - #PKK2902

Onnea nyt sitten. Olen tavallaan kateellinen", hymyilin. "Ja joo, kyllä Eelan melkeinpä voisi astuttaa. Tekisin ihan mielelläni siitä vielä yhden varsan. Jonka sä voisit ostaa, by the way. Sun palkkasi on ihan kohtuullinen, asumiskulut nolla ja sopimuksessa mainitaan ilmainen työsuhdekarsina. Ihmettelen, jos sulle ei ole kertynyt säästöjä.
- Isabella Sokka, lue koko juttu...

Vauhdikas. Jep. Se on varmasti kuvaavin sana tämän hevosen kohdalla. Erythrina, eli Lyyli, on saanut juuri sen parhaimman ja päälimmäisen piirteen emältään. Energisyyden sekä vauhdikkuuden. Fiksu tämä likka myös on. Perusjuttujen opettaminen ja rutiineihin tottuminen on käynyt vähän liiankin helposti. Siks vähän pelottaa, millanen ratsu tästä naisesta oikein saadaan.

Lyyli on menossa alkukesästä (tai loppukeväästä) Rosengårdien tontille ratsukoulutukseen. Tiedän näiden ihmisten olevan taitavia ja ymmärtäväisiä nuorta hevosta kohtaan, joten mulla ei oo mitään syytä pelätä, et mun nuorikko tulis ihan kamalana monsterina takasin. Ehei, jos sen joku siihen opettaa, niin saa syyttää omistajaa.