Viimeisimmät - 20.02.2019

Vik saa kokea nyt täydellisen muodonmuutoksen! Nimi vaihtuu kolmekirjaimisesta lyhyestä ja ytimekkäästä Vikistä Cresthilliksi. Samalla sivujen kieli vaihtuu kokonaan suomeksi ja englannin sopertaminen ja vääntäminen jää kokonaan pois. Tämä ihan ponien tavotteiden takia, sillä suurin osa on menossa laatuarvosteluun, jossa tekstien tulee olla suomeksi. Englanninkielisen tekstien arvostelulafka jäi ainakin toistaiseksi junasta, joten tällä tavalla varmistamme paremmin omien yksilöidemme tavotteiden saavuttamisen.

Tervetuloa Corrisiin, Walesiin

Cresthill on vuonna 2018 perustettu virtuaalinen talli, joka aloitti taipaleensa nimellä Vik Welsh Cobs. Kuitenkin uusien tuulien puhaltaessa meidät pois valmisleiskoista kohti omaperäisempää kädenjälkeä, halusimme myös vaihtaa nimemme sekä kääntää kielen pysyvästi suomeksi. Toiminta ja muu sisältö tallissa pysyy samana.

Tavoitteenamme on tuoda walesin ponien näkyvyyttä yhä enemmän esille virtuaalisessa maailmassa. Kasvattajia löytyy useampi, eikä meitä koskaan voi olla liian vähän! Cobit ovat kauniita ja monpuolisia otuksia, joiden kanssa ei tule tylsää hetkeä. Joten tietenkin valitsemme juuri tämän rodun tallin täytteeksi.

- Jeremias & ponit

Show Pony Circuit Showgrounds
Welshponien laatuarvostelu
yhteistyössä Moorgate
Heinäkuussa 2018 Cresthill (ent. Vik) avasi ovensa ensimmäistä kertaa vierailijoille. Olemme myös rekisteröityneet VRL:oon tunnuksella VIKW5975.
Käythän antamassa meille äänesi tallilistalla.